Castel vandut la pret de garsoniera

Posted by Alin Marinescu on Sunday, November 22, 2015 Under: imobiliare

foto: romanianresorts.ro
Un castel vechi de 500 de ani din Braşov s-a vândut în timp record după ce oferta a fost postată pe un site de anunțuri. Castelul Guthman-Valenta din Hoghiz a fost scos la vânzare, la preț de garsonieră, 38.000 de euro. Castelul are opt camere și o curte de 8.000 de metri pătrați. Nu se ştie încă cine este noul proprietar şi care este suma la care a cumpărat domeniul.

Castelul Guthman-Valenta a fost construit în 1553 și de-a lungul timpului a avut mai mulți proprietari. La un moment dat aici au fost birouri ale fostului IAS. De atunci însă nimeni nu s-a mai ocupat de acest castel și din el acum au mai rămas doar zidurile, scrie Digi24.

Construcția aparţinea acum unei firme care a intrat în faliment. Lichidatorul a tot încearcat să-l vândă la licitație, cu un preț de pornire de 38.000 de euro, dar fără succes. Potrivit lichidatorului judiciar, castelul Guthman-Valenta a fost vândut astăzi unui cumpărător care a dorit să rămână anonim. Specialiştii spun că renovarea castelului va fi costisitoare.

sursa: 
dailybusiness.ro

In : imobiliare 


Tags: castel  vandut  pret  garsoniera  credite rapide 
HTML Comment Box is loading comments...

 

Provident Romania

 

 

bcr.ro

 

eXTReMe Tracker