Consiliul Concurentei analizeaza o tranzactie in domeniul lemnului

Posted by Alin Marinescu on Sunday, November 22, 2015 Under: economie

padure.jpg

Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea de concentrare economică prin care JAF Global GmbH, Austria va dobândi controlul asupra Aktiebolaget Skanditrä, Suedia şi AB Skanditrä Hungary Kft, Ungaria.JAF Global GmbH are ca principală activitate comerţul cu masă lemnoasă şi producţia de furnir şi cherestea.

JAF Global GmbH este prezentă în România prin intermediul JF Furnir SRL Braşov şi Holver SRL Braşov, având ca obiect de activitate fabricarea de furnir şi panouri din lemn, respectiv comercializarea produselor din masă lemnoasă (plăci de lemn masiv, placaje, cherestea, furnir, pal melaminat, uşi, tocuri de uşi).

AB Skanditrä Hungary Kft este prezentă în România prin vânzările de materiale lemnoase utilizate în producţia de parchet şi podele.Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la întreprinderile terţe, referitor la modul în care concentrarea economică ce urmează a se realiza afectează sau poate afecta concurenţa pe piaţă.

sursa: 
dailybusiness.ro

In : economie 


Tags: consiliul concurentei  analizeaza  tranzactie  domeniul lemnului  credite rapide 
HTML Comment Box is loading comments...

 

Provident Romania

 

 

bcr.ro

 

eXTReMe Tracker